Over ons

Over ons

Castles to Meet is een on- & offline organisatieplatform voor vergaderen op landgoederen, kastelen en buitenplaatsen, opgericht door Arthur de Nerée tot Babberich en Bibian van Rijckevorsel. Beide ondernemers zijn eigenaar van landgoederen met Rijksmonumenten, waaronder Landgoed Halsaf te Babberich.

Onze kernwaarden

•   Op een ondernemende manier naar duurzame oplossingen zoeken
•   Koester het moois waar we trots op zijn
•   Samen sterker
•   Sociaal en maatschappelijk betrokken

Het ontstaan van Castles to Meet

Landgoederen, kastelen en buitenplaatsen zijn onderdeel van de geschiedenis die Nederland rijk is, maar het is nog best een uitdaging om het Cultureel Erfgoed in stand te houden. Dit vraagt om een nieuwe benadering om deze prachtige plekken een toekomst te geven.

Landgoed Halsaf staat aan de basis van het ontstaan van Castles to Meet. Arthur is de uitdaging aangegaan om het van oudsher familielandgoed weer rendabel te maken, zodat het landgoed kan bijdragen in de eigen instandhouding.

Voor Landgoed Halsaf is bewust gekozen om het huis commercieel te exploiteren en het landgoed multifunctioneel te verhure. Landgoed Halsaf is een ontmoetingsplek voor vergaderingen, private dining en uiteenlopende evenementen. Met deze insteek heeft Landgoed Halsaf weer een rendabel landgoedmodel. Dit succesverhaal is de sleutel tot het behoud van het Nederlands Cultureel Erfgoed.

Maatschappelijk ondernemen zit in ons DNA

Wij werken zo veel mogelijk samen met sociale cateraars en serveren u voornamelijk biologische producten. Zo dragen we positief bij aan het creëren van kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en aan een betere wereld.

Met uw boeking ondersteunt u het behoud van het Nederlands Cultureel Erfgoed in particulier eigendom. Een aantal van onze locaties wordt met respect voor de natuur opengesteld. Zo houden we deze authentieke landgoederen en prachtige natuur samen beschikbaar voor de volgende generaties.

De oprichters 

Arthur en Bibian hebben jarenlange expertise in de hospitality- en horeca-branche. Ook hebben zij samen ruime ervaring in managen van de financiële kant van het bezit van een (of meerdere) landgoed(eren). Op basis van deze kennis en ervaringen hebben zij een strategisch verdienmodel ontwikkeld waarbij het landgoed zelf cashflow genereert.

Vanuit deze achtergrond begrijpen wij als geen ander de wensen en eisen van zowel de landgoedeigenaren als van uw gasten. Castles to Meet is dan ook de aangewezen organisatie om deze partijen bij elkaar te brengen.

"Samen geven we door aan de volgende generaties"