Meer dan vergaderen pur sang

Meer dan vergaderen pur sang

Voor een productieve vergadering is de balans tussen volle focus en hard werken enerzijds, en tot rust en inzichten komen anderzijds essentieel. Een paar uur vergaderen afwisselen met buitenzijn in de natuur. Of het hoofd leegmaken tijdens een actieve break. Of gewoonweg vergaderen op een andere manier in een ongebruikelijke setting. Er is zoveel meer mogelijk op onze landgoederen dan vergaderen alleen. Bij Castles to Meet vindt u de perfecte plek voor uw bijeenkomst.

Veelzijdige meeting rooms

Een elegante salon, een met licht overgoten serre of orangerie, een karakteristiek koetshuis, een schitterende zolder of een statige kasteelkamer. Allen met originele details, moderne technologie en hedendaags comfort. Daglicht in alle vergaderruimtes vinden wij belangrijk voor de state-of-mind van uw gasten. En een wijds uitzicht op het groen van de natuur voor een volledige focus en nieuwe inzichten. 

U kiest de vergaderopstelling die bijdraagt aan de gewenste uitkomst van uw event. Dat kan een traditionele setting in board- of U-opstelling zijn, theater, school of carré. Een creatieve en verrassende inrichting is uiteraard ook mogelijk. Bijvoorbeeld in een kring met comfortabele loungestoelen, een ronde tafel op een open plek in het bos of aan een tafel met schommels in het gras. Niets is ons te gek. Onze zorg is uw gasten een blijvende herinnering en productieve dag te geven, in de veelzijdigheid van een landgoed.

Vergaderarrangement

De prijs van een dag vergaderen op een Castles to Meet landgoed verschilt per locatie. Per boeking hanteren we in ieder geval een minimum van één dag vergaderen met 10 personen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen slechts een dagdeel (ochtend of middag) te vergaderen of in een kleiner gezelschap maar dan hanteren wij een minimale besteding per bijeenkomst. Zo blijft het mogelijk om met uw boeking bij te dragen aan het behoud van het Nederlands Cultureel Erfgoed in particulier eigendom en het samen doorgeven ervan aan de toekomstige generaties.

Een vergaderarrangement is inclusief koffie, thee, water (plat en bruis), vruchtensappen en gezonde lunch. De huur voor de vergaderruimte, audio & visual equipment, wifi en de optie voor hybride vergaderen zijn inbegrepen. Een frisse neus en het hoofd leegmaken tijdens een wandeling over het landgoed krijgt u er uiteraard kosteloos bij.

Uw vergadering uitbreiden met een energie-gevende activiteit, een business game voor nieuwe inzichten en/of afsluitende borrel is absoluut mogelijk. Neem voor deze specifieke wensen contact met ons op en wij denken graag met u mee.

"Effectief vergaderen in het groen"